Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Lomamuistot kuvina

Kesäloma part 2

Paljon on muutamassa päivässä ehditty! Nuku yö ulkona -tapahtuma oli taas lauantaina, mutta toteutettiin oma reissu jo torstaina, kun silloin järjestyi Tiitille yökyläpaikka. Päästiin siis kaksin viettämään aikaa veneillen ja saaressa yöpyen. Ihana reissu! Oli kyllä uskomaton fiilis herätä lintujen lauluun kesäaamun sarastuksessa. Kun oltiin palattu saaresta, lähdettiin kesäajelulle ja poikettiin Suttisen tilalla eläimiä katsomassa. Siellä on myös kiva keppihevosten esterata, johon Tiiti ihastui vallan. Heppatyttö, kuten äitinsäkin. Seuraavana päivänä lähdinkin jo parhaan ystäväni polttareihin. Polttareissa oli festariteema ja viikonloppu sujuikin aivan ylionnellisissa kesäfiiliksissä ystävien ympäröimänä. Kohta alkaa ylisanat tulla korvista, mutta mahtavuutta kaikkinensa, joten mitäpä sitä turhaan maalaamaan harmaammaksi. Nää on niitä päiviä, joiden kuvia sitten talven pimeällä haikein mielin katselee. Kiitos rakkaat! Tässä kännykkään tallentuneita onnen kimpaleita: 

Nuku yö ulkona:

Suttisen tila:

Polttarit festaritunnelmissa:

 < 3

 -heidisusanna

Comments

Leave a Comment