Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Menovinkki: Leos leikkimaa

Meillä on takana todella kiva viikonloppu, joka piti sisällään perheen kanssa yhdessäoloa niin sisällä peuhaten kuin ulkoillen. Meillä ei ole paljoa aiempaa kokemusta sisäleikkipuistoista, joten päätimme lauantaina käydä testaamassa Leos leikkimaan, josta olen kuullut paljon kehuja.

sisäleikkipuistosisäleikkipuisto

Saapuessamme suuri parkkipaikka oli täynnä autoja. Ensimmäinen ajatus siitä oli, että pitäisikö sittenkin mennä johonkin muualle. En kestä, jos sisällä on kauhea kaaos, eikä mihinkään mahdu tekemään mitään. Lasten pettymys olisi kuitenkin ollut niin suuri, jos olisimme päätyneet muualle, joten päätimem käydä katsomassa millainen meno sisällä on.

Leos leikkimaassa on viidakkoteema, joka näkyi heti eteisestä lähtien. Teema näkyi aivan joka paikassa, visualisesti paikka oli mielestäni todella hieno. Jokainen yksityiskohta on mietitty loppuun asti. Tilat oli todella siistit ja viihtyisät. Kaikki kiipeilytelineet ja temppuiluvälineet toimi hienosti, eikä mitään nippuside- tai teippivirityksiä näkynyt missään kohtaa.

sisäleikkipuisto

sisäleikkipuistosisäleikkipuistosisäleikkipuisto

Alue oli todella iso. Niin kuin parkkipaikalla jo pelkäsin, oli sisällä paljon lapsia, mutta silti sisällä ei ollut millään tavalla kaaos. Tilat olivat niin isot ja alueella on todella paljon erilaisia aktivitteetipaikkoja, että joka paikkaan mahtui hyvin, eikä pitkiä jonoja ollut. Sikuriinan suosikki oli merirosvolaiva, jossa pääsi ampumaan pehmeitä palloja kohti maaleja. Tossavainen viihtyi parhaiten liukumäissä, joita oli alueella monta eri laista. Pariin isoimpaan ei Tossavaista uskaltanut päästää menemään itsekseen, mutta kaikkista hän kuitenkin alas tuli joko yksin tai aikuisen kanssa. Liukumäkien ja merirosvolaivan lisäksi leikkimaasta löytyi mm. pallomeriä, trampoliineja, kiipeily-/temppuilurenkaita, polkupyörärata, alueet sählyn ja koripallon pelaamiselle sekä paljon erilaisia kiipeilytelineitä.

sisäleikkipuisto

sisäleikkipuisto
sisäleikkipuisto

sisäleikkipuisto

Päivän kruunasi Leo leijonan vierailu, jolloin kaikki halukkaat pääsivät moikkaamaan Leoa. Sikuriina uskaltautui jopa halaamaan, mutta Tossavainen tyytyi vilkuttelemaan Leolle hieman kauempaa.

Leos leikkimaa soveltuu mielestäni kaiken ikäisille lapsille. Pienille oli oma alueensa, joten tänne voi lähteä jo pienemmän taaperon kanssa. Hinnottelu oli omasta mielestä kohtuullinen, sillä aikuiset eivät joutuneet maksamaan mitään sisäänpääsystä. Lapset maksavat 16e/lapsi, joka kattaa koko päivän. Suosittelen laittamaan  rennot vaatteet myös itselle päälle (varsinkin, jos mukana on hieman pienempi lapsi), sillä kaikissa kiipeilytelineissä mahtui aikuinen lapsen kanssa hyvin menemään ja liukumäkiäkin pääsi liukumaan.

sisäleikkipuisto

sisäleikkipuisto

-S-

Comments

Leave a Comment