Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Lastenvaateliikkeet: Hetki Design + ARVONTA

Raumalla, ihan Vanhan Rauman kupeessa, aukesi keväällä pieni, mutta kompakti kivijalkamyymälä, HETKI design, jolle tärkeää on kotimaisuus, ekologisuus ja raumalaisuus. Myymälä on täynnä ihan parhaita tuttuja lastenvaatemerkkejä ja muutama superkiva uusi tuttavuuskin valikoimasta löytyy! Lastenvaatteiden lisäksi tarjolla on ihania vaatteita myös äideille. mm. Uhanaa, Papua, Vimmaa ja Kainoa.

Nyt kannattaa seurata Facebookissa HETKI designin kuulumisia ja valikoiman laajenemista, sillä heillä ei toistaiseksi ole verkkokauppaa. Ihanat omistajat lupasivat myös postittaa tilauksia, jos heille laittaa viestiä tai soittaa.

Tuttuja ihania lastenvaatemerkkejä ovat mm. Vimma, Gugguu, Mini Rodini, Valkama ja Papu. Uusia ihan supermielenkiintoisia uutuuksia ovat Cribstar, Hey Popinjay ja Manufaktura Fabalnek. 
Cribstarilla on kivan simppeliä käyttövaatetta pienellä twistillä. Kivoja kuvia, kuoseja ja baggyhousut polvipainatuksineen ovat erityisesti meidän mieleen. Vaatteet vaikuttavat erittäin laadukkailta ja hintakin on kohdillaan.
Meillä on muuten Facebookin puolella käynnissä arvonta, jossa voit voittaa nämä Outch-housut itsellesi, linkki arvontaan tässä

Hey Popinjay! lumoaa kuoseillaan. Ja pakko sanoa että paitojen ja bodyjen frillat toki ovat myös erityisesti -E-:n mieleen. Emme malta odottaa, mitä Hey Popinjayn syksy tuo tullessaan! Gugguun posatuksessa vilahtikin jo Hey Popinjayn pääskyleggarit, jotkaovat ihan mielettömät ja mätsäävät tosi kivasti Gugguun uuden Dark Bluen kanssa.


Manufaktura Falbanekin tyllit ovat ihan huikeita! Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Hame on muhkea ja materiaali laadukkaan tuntuista, pehmeää ja hyvin laskeutuvaa. Valikoimasta löytyy useita eri värejä, joita pystyy helposti yhdistelemään esim. Gugguun uuden malliston kanssa. Meidän suosikki on roosan tyllin ja Gugguun Smokey Blue yhdistelmä.

Vaatteiden lisäksi HETKI myy mm. Aveva Designin huopapallovalaisimia, For minis and Mommiesin nahkatossuja ja asusteita,  KG Designin säästölippaita ja ruoka-alustoja, Hetki Designin omia imetyskoruja ja printtejä sekä Tuokion ja Uhanan koruja.


Kiva, kun aikuisillekin löytyy vähän kaikkea kivaa ja jotain samisteluunkin. Tuleepas kerrankin ehkä ostettua jotain itsellekin, kun yleensä eksyy pääasiassa lastenvaatekaupoille…

HETKI Design lähti mukaan myös meidän synttäriviikon hulinoihin, ja saimme arvottavaksi ihan huikean Manufaktura Falbanekin pastellisen vaaleanpunaisen tyllihameen! Koska Tossavaisen Toinen Sukka juhlii 1-vuotissynttäreitään, tyllin kooksi valikoitui 1-2 vuotiaan koko. Oikeasti, voiko olla ihanampaa arvontaa! Ei minustakaan!

Arvonta:
Osallistu arvontaan kommentoimalla, oletko aiemmin kuullut HETKI-liikkeestä, vai tuliko liike sinulle tutuksi tämän postauksen kautta? Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi, jotta saamme voittajaan yhteyden arvonnan päätteeksi. Arvonta päättyy sunnuntaina (6.8.2017) klo 23.00.

Synttäriviikon hulinasta onnesta soikeana…
-E- & -S-

*Yhteistyössä HETKI Design
Comments

Leave a Comment