Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Gugguun aw 17 Drop 1, sovituskuvia ja ARVONTA!

gugguu aw 17

No vihdoin ne on täällä! Gugguun aw 17, drop 1, eli trikootuotteet. Eli frillat. Meidän ikuinen kestosuosikki! Ja mikä parasta, pääsimme näkemään nämä ihanuudet livenä uudessa HETKI Design -liikkeessä. Gugguun syysvärikattaus on taas oikein onnistunut. Ihanaa hempeää lilaa ja tummempia violetin sävyjä, kaunista siniharmaata ja vaaleanharmaata. Harmaata on odotettu pitkään ja se olikin tosi kaunis, eikä yhtään liian tumma. Tummansininen on myös todella kaunis, aavistuksen lilaan taittuva.

Otimme värisävyjen vertailukuvia muutaman. Kuvaan laitoimme myös vanhempien mallistojen pari mekkoa, jotta sävyerot näkyisivät paremmin.

gugguu aw 17
Mauve päällimmäisenä, alla vanha Rose ja Soft Pink.

gugguu aw 17
Darkblue, Purple, Mauve, ja vanhat Rose ja Soft pink.
gugguu aw 17
Gugguun Vanilla ja vertailun vuoksi puhtaanvalkoinen paita kaverina.

Frillat ovat aina yhtä ihania. Tällä kertaa mitoitus tuntui aiempia kausia reilummalta. Tytöt ovat molemmat 100-104 senttisiä. Sikuriinalla on harmaa 104 cm frilla ja Pikkuisella Lotalla 116 senttinen Mauve. Melkein voisi sanoa että mitoitus on nyt kokoaan vastaavaa. Alempana Sikuriinalla on 98 senttinen Mauve frilla, eikä sekään ole liian pieni.

Valkaman ihana tyllipanta sopi Mauveen tosi ihanasti!

gugguu aw 17

gugguu aw 17

Nämä uudet Gugguun värit sopivat tosi moneen. Muutamasta yhdistelmästä Mini Rodinin kanssa otettiin pari kuvaakin. Yllätykseksemme esimerkiksi tasseleihin sopii aikalailla kaikki Gugguun uudet värit!

gugguu aw 17
Gugguu smokeyblue, grey, darkblue
gugguu aw 17
Gugguu Mauve ja Mini Rodinin Tasselit

gugguu aw 17
Rodinin kukat sopivat Gugguun Purpleen täydellisesti!

Vaikka meidän huomio kiinnittyikin pääosin frilloihin, tuli drop 1 myös pitkähihaisia paitoja, leggareita ja pantseja. Tossavaisella monet pantsit eri väreissä. Niiden malli on tosi kiva ja  niitä on helppo yhdistellä monen yläosan kanssa. Tossavainen on vajaa 85cm pitkä. Paita (smokeyblue) kokoa 92 ja pantsit (darkblue) kokoa 86. Koko 80 menisi hyvin päälle ja omasta mielestäni olisi parhaimman kokoinen, mutta ottaisin Tossavaiselle silti koon 86, jotta hieman jäisi kasvuvaraa.

gugguu aw 17

gugguu aw 17

gugguu aw 17
92 koon paidassa 5cm liian pitkät hihat.

gugguu aw 17
Valkaman polvisukatkin mätsäävät aika kivasti, eikös!?

gugguu aw 17
Sikuriinalla 98 cm Mauve frilla ja Pikkuisella Lotalla 104 cm Darkblue frilla.

gugguu aw 17

gugguu aw 17

gugguu aw 17

Lupasimme, että synttäriviikko pitää sisällään arvontoja ja alekoodeja… joten tässä ensimmmäinen arvonta:

Synttäriviikon ja Gugguun dropin kunniaksi päätimme arpoa teidän lukijoiden kesken yhden 92 cm kokoisen Mauven frillan!

Arvontaan osallistut kommentoimalla kuvaan, mikä väri uudesta dropista on oma suosikkisi. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme voittajaan yhteyden.

Arvonta päättyy perjantaina (4.8.) klo 23.00.

gugguu aw 17
Paljon onneeaa vaan, paljon onneeaa vaan….  
-S- & -E-


Comments

4 Comments

Taija

Mauve on ihana 😍

Juulia

Meillä frillat ainakin ovat kutistuneet ekassa pesussa melkein kokoa pienemmäksi, pesemätön vastannut kokoaan. Siksi olen ostanut aina ”vähän iso päällä” uutena. Kerro miten näille kävi. Ja arvontaan osallistun ja lempparina dark blue

Hanne

Oma suosikkivärini on lilac

Kannu

Mauve frilla olisi ihana 😀


Leave a Comment