Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

7. luukku

Yhteistyössä MaxPlay

  Kuinka moni harrastaa vielä säästölippaaseen säästämistä? Itse rakastin lapsena tiputella kolikoita possuun ja niin rakastaa omatkin lapseni. Etenkin Onni kiiruhtaa aina välittömästi viemään saamansa kolikot possuun.

 Säästölipas on myös oiva lahjaidea. Nyt yhdellä onnekkaalla onkin mahdollisuus voittaa Mr Uggly! Osallistuminen arvontaan on helppoa. Käy katsomassa MaxPlayn sivuilta, minkä värisen lippaan toivoisit voittavasi. Kerro toiveesi ja sähköpostiosoitteesi kommentissa. Lisäarvan saat, jos olet blogin virallinen lukija tai seuraat meitä Instagramissa.

 Arvonnan lisäksi saan hemmotella teitä alekoodilla. Mr Uggly säästölippaat ja kaikki muut ihanat KG Designin tuotteet saa 20% alennuksella 7-9.1  koodilla KOTIÄITI

 Mahtavaa viikkoa♥

Comments

1 Comment

Sari

Harmaa jo löytyy eli aqua sille kaveriksi!


Leave a Comment