Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

3. luukku: Arvonta

Yhteistyössä Fuko Pharma Oy

 Joulun aikaan liikkuvat niin ihmiset kuin tauditkin. Muistan omasta lapsuudestani monet kurjat joulut, jolloin makasin voimattomana sohvalla. Ei paljon kauan odotetuista joululahjoista ja herkuista iloa ollut! Ei sen mukavampaa ollut kyllä muutama vuosi sittenkään katsella muun perheen jouluateriointia samalla, kun itselläni ei pysynyt sisällä vesikään.

 Sairastaminen on toki aina ikävää ja niinpä meillä on otettu uusi ase käyttöön. Ensin vaihdoin pikkuisen D-vitamiinit versioon, jossa on mukana maitohappobakteereita. Isommat lapset kiinnostuivat tipoista kovasti ja tahtoivat myös omat maitohappobakteerinsa. Saatiinkin tutustua nallen muotoisiin Fuko Tabs Teddy Bear purutabletteihin, joissa on maitohappobakteerien lisäksi myös D-vitamiini. Nallen muoto ja banaanin maku takaavat sen, ettei nämä pääse lapsilta unohtumaan!

 Miksi ihmeessä nämä maitohappobakteereita ja D-vitamiinia sisältävät tabletit sitten ovatkaan meidän uusin ase taistelussa tauteja vastaan? Yksinkertaisesti, koska ihan tutkitustikin ne parantavat vastustuskykyä ja suoliston hyvinvointia. Mikäli tableteista huolimatta esim. rotavirus meille kotiutuisikin, lyhentäisi tablettien sisältämä Lactobacillus GG-maitohappobakteeri taudin kestoa todennäköisesti 2 päivällä. Lisäksi maitohappobakteereiden on tutkittu mm. vähentävän lasten hampaiden reikiintymisriskiä sekä ehkäisevän atopiaa ja allergiaa. Aika mahtavaa vai mitä?!

 Nyt ensimmäisen adventin kunniaksi käynnistyykin arvonta, jossa voit voittaa kotimaisen Fuko Tabs-tuotepaketin! Aikuisten Fuko Tabs All-In-One on mansikanmakuinen purutabletti, joka sisältää D-vitamiinin lisäksi yhteensä 10 miljardia elävää Lactobacillus rhamnosus GG- ja Bifidobacterium lactis-maitohappobakteeria. Lasten Fuko Tabs Teddy Bear tabletit taas sisältävät d-vitamiinin lisäksi yhteensä 4 miljardia maitohappobakteeria.

 Tuotepaketin arvonta alkaa nyt ja kilpailuaikaa on 8.12 klo 23.59 asti. Osallistua voit helposti kommentoimalla tähän postaukseen. Blogin virallisena lukijana saat yhden lisäarvan ja toisen lisäarvan saat seuraamalla meitä Instagramissa (@kotiaidinelamaa). Jaossa on siis yhteensä kolme arpaa. Lisääthän kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi voittajan löytymistä helpottamaan.

 Onnea arvontaan ja hyvää 1. adventtia♥

Comments

2 Comments

JennO

Näitä olisi hyvä syödä flunssakauden lähestyessä!

Eeva

Täytyisikin muistaa ottaa D-vitamiini taas käyttöön!


Leave a Comment