Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

1. luukku

Avaatko ovesi joulun tulla?

Joulu on jo täällä!
Vai pidätkö ovesi visusti kiinni,
salvat oven päällä?
Sadun huoneessa salaisessa
saat lahjaksi ruusut ja tähdet.
Ota ne reppuun evääksi,
kun matkoillesi lähdet.

-Hannele Huovi


 Hahaa, tämähän alkoi mahtavasti! Olin nimittäin unohtanut ajastaa päivän luukun 😀 Pahoittelut siis, jos ehdit aikaisemmin jo pettymään.

  Tervetuloa mukaan joulun odotukseen kanssamme♥ Tänä vuonna meidän jouluiset puuhat ovat olleet suuri kysymysmerkki. Kaikkea suunnittelemaani ei vaan pystytä vauvan vuoksi lasten kanssa tekemään. Luukuista paljastuukin entistä enemmän mahtavia arvontoja sekä muita kivoja yllätyksiä teille ihanille lukijoille♥ 

 Tuo meidän tonttuovi on vallan hyvä esimerkki kuinka puuhastelut vauvan kanssa ei vain nyt oikein onnistu. Ajattelin jo, etten kehtaa tuota edes tänne laittaa vaan siinä se nyt komeilee 😀 Halusin siis uteliaille pojille avattavan oven, joka oli tehtävä poikien ollessa nukkumassa. Materiaalit löysin askartelulaatikosta. Keskellä yötä rättiväsyneenä ei kannattaisi kuitenkaan alkaa rakennuspuuhiin 😀 Sain huomata, että päre oven materiaalina ei todellakaan ole parasta mahdollista. Täytynee jossakin kohtaa tehdä ovi uusiksi koivuvanerista. Ansaitseehan ahkara tonttu vain parasta!

Comments

Leave a Comment