Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Lapsiperheen lomakohde – Hotel Sveitsi

Hotel Sveitsi on erityisesti lapsiperheille loistava lomakohde. Viime syksynä remontoitu hotelli on todella kaunis ja siisti (nämä ovat ainakin minulle tärkeitä kriteereitä lomakohdetta varatessa).

Luontoteemainen hotelli on sisustettu modernisti ja pohjoismaisesti. Hotellissa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia, erilaisia kokoustiloja on useita. Hotellin henkilökunta oli todella avuliasta ja ystävällistä. 

Pystyn hyvällä omallatunnolla suosittelemaan Hotel Sveitsiä lomakohteeksi! Alekoodilla PERHEBLOGIT saat 25% alennusta majoitushinnasta Hotel Sveitsissä. Etu on voimassa 30.6.2018 saakka, kun varaus tehdään 30.4.2018 mennessä. 

Hotellipakettiin kuuluu sisäänpääsy uimalaan ja kuntosalille, mutta lisäksi alueella on paljon muitakin aktiviteetteja, kuten SuperPark, elokuvateatteri BioRex, seikkailurata ja pakohuone. Lähettyvillä on mahdollisuus myös esimerkiksi lasketteluun, ratsastukseen ja hotellin vieressä hiihtoon ja ulkoiluun. 

Minä en ehtinyt aktiviteetteja kokeilemaan (voit lukea niistä pian muiden Perhebloggaajien blogeista, lista postauksen lopussa), mutta ravintoloihin ennätin tutustua kunnolla! 

Hotel Sveitsin aamupala oli juuri sellainen, kuin haluan: tuoreita, valmiiksi paloiteltuja hedelmiä, rapeaa pekonia, tuoretta leipää ja jälkiruuaksi juustovalikoima. Ja ehkä nämä kuvat puhuvat puolestaan, millaista ruokaa hotellin ravintoloista sai. (Löysin muuten täältä sellaisen viinin, josta pidin, ja minä en ole tähän saakka pitänyt vielä yhdestäkään viinistä.)

Ruokailin viikonlopun aikana Hotel Sveitsin ravintoloissa syöden aivan mahtavaa ruokaa, pizzasta upeaan illalliseen alku- ja jälkiruokineen. 

Vietimme Hotel Sveitsissä Perheblogien kehittämispäivää viime viikonloppuna. Rakastu arkeen on ollut Perheblogeissa jo vuoden 2016 marraskuusta saakka, joten oli tosi kivaa nähdä nyt kaikki bloggaajat ihan oikeasti. Meillä oli kyllä aivan mahtavan hauska viikonloppu! 

Perheblogeihin kuuluu minun lisäksi seuraavat bloggaajat


Yhteistyössä Perheblogit ja Hotel Sveitsi

http://www.rakastuarkeen.fi

Comments

Leave a Comment