Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Rakastu arkeen – Mitä tapahtui vuonna 2017

Poimin tähän muutaman tapahtuman viime vuoden jokaiselta kuukaudelta. Keltaisista linkeistä aukeaa teksti uuteen ikkunaan, eli voit klikata kaikki kiinnostavat jutut auki uuteen välilehteen. 


Helmikuussa nautin kauniista kodista. Kerroin myös, kuinka meillä pysyy järjestys. 

Maaliskuussa mietin, mistä tavaratulva syntyy ja sitä, että arki on ihanaa. Kerroin myös, miten meillä säästetään. Lisäksi listasin pakkausvinkit lomamatkalle. Kävinpä kerran pilkilläkin!


Huhtikuussa jaoin loput säästövinkkini. Pääsiäisen aikaan jaoin ohjeita niin leivontaan kuin käsitöihinkin. 

Toukokuussa vietimme ihanan viikonlopun kylpylässä. Kävimme myös kevätretkellä ja jaoin vinkit kuukauden ruokalistaksi. Toukokuussa oli myös kolmannen kummipoikani kastejuhla. Vielä pitää mainita ihanat kakut, joiden ohjeet laitoin myös blogiin. 

Kesäkuussa esittelin 7 tapaa tehdä kodista stressittömän. Pohdin kasvissyönnin vaikeutta ja loppukuusta kävimme kesäretkellä ja Kroatiassa lomalla.

Heinäkuussa nautimme kesästä , söimme ulkona ja muistelin Vodicen matkaa. 

Elokuussa loma loppui ja arki alkoi. Jaoin kuukauden ruokalistan, mutta sitä ennen käväisin lasten kanssa minilomalla Tukholmassa. Esittelin myös koululaisen mustavalkoisen huoneenKuun lopussa maalasimme takan ja leivonuunin valkoiseksi. 


 Syyskuussa jaoin ihanan porkkanakakun ohjeen, ja monta ohjetta lasten syntymäpäiville. Kuvasin makuuhuoneen ja aloitin syksyn kynttiläfiilistelyn. Kerroin myös, että kun tavarat ovat paikoillaan, ne löytyvät heti

Lokakuussa pohdin rutiinien helpottavan elämää ja sitä, miksi koti ei pysy järjestyksessä. Kirjoitin myös Everyday mineralsin mineraalimeikeistä, jotka ovat yksi suosikkini. 

Marraskuussa järjestelin lastenhuonetta ja suunnittelin tietysti joulua. Tutustuin Lily Lolo -mineraalimeikkeihin, suosittelen kokeilemaan! Askartelimme lasten kanssa vanukaspurkeista iglun ja lumiukkoja. Yksi suosikkini on postaus, jossa on 10 asiaa, joilla lisäät hyggeä kotiin. Loppukuusta kävimme vielä syysretkellä. 


Joulukuussa hankin blogille oman osoitteen. Blogissa oli tietysti paljon joulutunnelmointia mutta myös vinkit edulliseen jouluun. Kirjoitin siitä, mikä on onnellisuuden salaisuus. Laitoin myös kuvia mustavalkoisesta saunastamme ja esittelin Suomi.fi-verkkopalvelua, joka on kyllä tutustumisen arvoinen. 

Läpi vuoden esittelin suuren määrän kirjoja, ne kaikki löydät täältä. 

http://www.rakastuarkeen.fi

Comments

Leave a Comment