Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Kaksi kalenteria ensi vuodelle

Olen ehdottomasti kalenteri-ihminen. Kynä ja paperikalenteri-ihminen. Puhelimen muistiinpanoja en muista katsoa. Ja mikä tyytyväisyyden tunne siitä tuleekaan, kun saa jonkin to do -listan viimeisen asian yliviivattua! 

En jaksa itse askarrella kalenteriani, vaan hankin mieluummin valmiin. Sellaisen, jossa on paljon tilaa to do – listoille (asiat nyt vaan on helpompi tehdä, kun ne ensin listaa – eikä niistä tällöin unohdu liki kaikki). 

Minulla olisi tässä nyt kaksi vaihtoehtoa, joko Bazarin iloisen värikäs Paulo Coelhon Vapaus tai Docendon herkän kaunis Ilona Pietiläisen Tärkeimmät hetket, kauneimmat ajatukset – kalenteri. Kummasta sinä pidät enemmän? 

Paulo Coelhon kalenterissa on mietelauseita ja paljon tilaa muistiinpanoille. Yksityiskohtainen kuvitus ja raikas ulkoasu tekevät kalenterista energisen. Tärkeimmät hetket, kauneimmat ajatukset kalenteri on hillitty, harmoninen ja kaunis. Ilona Pietiläinen on tuttu kauniista kirjoistaan, ja kalenteri jatkaa samoilla linjoilla. 


Comments

Leave a Comment