Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Vauvan herkku-smoothie ohje

Minä ja pojat tykätään kovasti erilaisista smootheista (mietin tuon sanan kirjoitus asua aivan liian kauan, smoothieista, smootheista..?) ja kun me herkutellaan saa Mimmikin omansa, hieman yksinkertaisemmista aineksista tehtynä kuin meidän omat. Yleensä meidän omiin tulee hedelmien ja marjojen lisäksi maustamatonta jugurttia ja maitoa (lehmän tai kaura) mutta Mimmille ei toki lehmänmaitoa vielä laiteta. Smoothie on helppo välipala ja kiireisenä aamuna menee aamupalastakin kun puuro ei heti pian aamutissin jälkeen meillä ainakaan maistu.

Aamupala- smoothie vauvalle:

– Puolikas banaani.
– Ruokalusikallinen marjoja (ei mansikkaa alle vuoden ikäisille). Mimmi tykkää mustista viinimarjoista ja puolukoista.
– Reilu ruokalusikallinen kaurahiutaleita.
– Loraus vettä, niin että koostumus on hyvä. 
ohje smoothie vauvalle

Välipala- smoothie vauvalle:

– Puolikas banaani.
– Ruokalusikallinen avokadoa
– Ruokalusikallinen marjoja
– Loraus maustamatonta jugurttia (vasta yli 10kk ikäisille)
– Lisää vielä vähän vettä jos smoothie jää liian paksuksi.
Surraa ainekset kupissa sauvasekoittimella tai blenderillä hienoksi ja tarjoile esim. nokkamukista tai vellipullosta. Itse oon leikannut tuttipullon suuaukkoa vähän isommaksi niin pikkuisen paksumpikin smoothie tulee hyvin läpi. 
ohje smoothie vauvalle
Herkku hetkiä toivottaen..
♥ Nora

http://norudemu.blogspot.fi/

Comments

Leave a Comment