Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Kiitos ja kuulumisia

Ensinnäkin lämmin kiitos jokaiselle onnitteluviestejä eri kanavia pitkin laittaneille ❤️! Voi miten onnellinen ja innoissani olenkin tästä raskaudesta 😊.

Viikonloppuna tuli 16 raskausviikkoa täyteen:

rv 16+0 2

rv 16+0

En malta odottaa milloin vauvamasu alkaa tulla kunnolla näkyviin, tällä hetkellä keskivartalo on vain sellainen paksuuntunut kauttaaltaan, ja toki iltaa kohti vaivaa yleensä melkoinen turvotuskin vatsan alueella.

Loman jälkeinen viikko on ollut aika touhuntäyteinen ja hengähtää ei ole juuri ehtinyt – nyt olisi kyllä jo uuden loman tarpeessa 😀. Nyt vasta viikonlopun aikaan sain pestyä loputkin lomavaatteet, pyykkikone on viimeisen viikon aikana pyörinyt vähintään kerran päivässä. Töiden jälkeen viikolla olin aika väsyksissä mutta pyykkirumbaa ja matkatavaroiden purkua ja järjestelyä riitti. Blogikirjoituksia on tullut kirjoitettua lähinnä työmatkoilla ja myöhään illalla tytön käydessä nukkumaan 😊. Ai niin, kaaduin muuten yhtenä päivänä työmatkalla tietä ylittäessäni hyvistä talvikengistä huolimatta kun oli niin liukas kohta, mutta onneksi ei sattunut mitään! Täytyy ottaa kyllä tosissaan varman päälle tuolla liikkuessa! Sunnuntaina ulkoilimme ja nautimme näistä upeista talvikeleistä yhdessä perheen kesken ❤️. Menimme pulkkailemaan ja kävelemään jäälle.

jäällä 1

jäällä 3

jäällä 4

jäällä 2

Viime viikolla oli myös neuvolakäynti yhtenä iltana – oli ihanaa kuulla pienen sydänääniä ❤️. Ulkoilun lisäksi viikonloppuna sain inspiraation järjestellä tytön leluja hieman uudestaan samalla tytön kanssa touhutessa. Itse asiassa voisinkin tehdä postausta näistä pienistä lelujärjestelyistä jossain vaiheessa – en viitsi nyt tätä postausta tehdä yhtään sekalaisemmaksi 😀. Mutta ensin kuitenkin luvassa ainakin vielä lisää lomakuulumisia sekä juttua alkuraskaudesta 😊. Nyt halusin tulla vain kiittämään onnitteluista ja kertomaan nopeasti tuoreimmat kuulumiset 😊.

http://marialla.fi/

Comments

Leave a Comment