Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

The Body Shopin lemppareita

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

The Body Shopin* ihanat kausituotteet ovat taas myymälöissä! Myönnän että olen pysähtynyt työmatkoilla norkoilemaan noita ihanuuksia myymälän näyteikkunaan jo muutamaankin otteeseen 😀.

Tähän kirjoitukseen halusin nostaa esille kaksi iki-ihanaa pitkäaikaista luottotuotettani The Body Shopilta sekä herkullisia kausituotteita. Noista kausituotteista toinen meni kyllä itse asiassa taaperon leluksi välittömästi kun hän sen pöydältäni bongasi 😀. Mutta lähdetään liikkeelle kuitenkin pitkäaikaisista suosikeistani!

thebodyshop_hemp_handprotector2

Tämä Hemp Hard-Working Hand Protector*, eli Hamppu -käsivoide on kertakaikkisen loistava tuote kuiville käsille! Tätä käsivoidetta voin lämpimästi suositella kokeilemaan jos kädet tuntuvat yhtään kuivilta. Erityisesti talviaikaanhan käsien kuivuus on yleensä enemmän sääntö kuin poikkeus, mutta omille kuiville käsilleni käytän tätä ympäri vuoden. Itselläni onkin aivan erityisen kuivat kädet ja en pärjäisi lainkaan ilman tällaista tehokosteuttajaa. Aina iltaisin laitan runsaan kerroksen voidetta käsiini ja puuvillahanskat päälle suojaamaan yöksi. Hamppuvoide näyttäisi muuten juuri nyt olevan tarjouksessa* verkkokaupassa hintaan 10 euroa kun normaalihinta on 15,40!

thebodyshop_hemp_handprotector

Käsivoiteen lisäksi Hamppu -sarjaan kuuluu myös muita erityisesti kuivan ihon tarpeisiin soveltuvia tuotteita – ne löytyvät täältä*!

thebodyshop_oilsoflife2

thebodyshop_oilsoflife

Seuraavaksi itselleni hieman uudempi tuttavuus, joka on ensi kokeilun jälkeen niin ikään jäänyt vakiokäyttöön: Oils of Life Intensely Revitalizing Essence Lotion* -hoitovesi. Kyseessä ei ole pelkkä kasvovesi vaan nimenomaan kasvoveden jälkeen laitettava hoitovesi joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Itse kuivaihoisena tykkään laittaa mahdollisimman hoitavia tuotteita iholleni kosteuden sitomista ja haihtumisen estämistä varten, ja olen kokenut että hoitoveden lisääminen vielä ennen seerumia ja voidetta todellakin tekee hyvää iholleni ja auttaa muita hoitotuotteita imeytymään paremmin. Ainoa miinus tässä tuotteessa on mielestäni suht voimakas tuoksu; tuoksu on miellyttävä mutta omaan makuuni saisi olla hieman kevyempi. Mutta jos voimakkaat tuoksut eivät haittaa niin loistava tuote tämäkin kuivan ihon tarpeisiin! Kaikki ihoa helliviä siemenöljyjä sisältävät Oils of Life -sarjan tuotteet löytyvät täältä*.

thebodyshop_seasonal2

Sitten ihania kausituotteita! Kausisarjoja on kolme erilaista: Frosted Plum*, Frosted Berries*, sekä Vanilla Chai*. Nämä kaikki ovat mielestäni superherkullisia tuoksultaan ja mitä ihanimpia vaikkapa joululahjoiksi kosmetiikan ystäville 😊.

thebodyshop_frostedplum

Itse päädyin tilaamaan Frosted Plum -suihkugeelin* jonka tuoksu on mielestäni ihana! Olisipa näitä myynnissä vaikka litran pakkauksissa – suurempiakaan en pistäisi pahitteeksi 😀. Mutta onneksi tuote on kuitenkin riittoisaa varsinkin kun käyttää pesukukkaa*.

thebodyshop_seasonal

Viimeisenä sitten tämä ihana vartalovoisetti nimeltä Festive Body Seasonal Trio* josta tuli heti myös taaperon lemppari! Ei tosin itse voiteiden vuoksi, vaan voiteet on pakattu tuollaiseen hauskaan kompassiin, tai kelloon kuten taaperomme heti tämän nähdessään hihkaisi. Hän nappasi paketin saman tien päättäväisesti itselleen leikkeihinsä ja viisarin pyörittely alkoi 😀. En ole raaskinut vielä ottaa voiteita itselleni käyttöön, mutta aiemmilta vuosilta on kyllä kokemusta ihanista kausisarjojen vartalovoista jotka ovat olleet tosi hyviä kuivalle iholle ja sen lisäksi ihanan tuoksuisia. Vartalotuotteissa itseäni ei nimittäin yleensä haittaa suht voimakkaatkaan tuoksut, mutta sen sijaan kasvoille käytän mieluiten miedomman tuoksuisia tuotteita. Tässä setissä on siis kolme vartalovoita, yksi kustakin kausisarjasta. Ehkäpä sitten joulun lähestyessä otan jonkun purkin itselleni käyttöön ja sujautan jotain muuta pakettiin tilalle niin että kello säilyy toimintakunnossa 😊.

Ja hei, vielä muuten näyttäisi olevan saatavilla näitä upeita The Body Shopin joulukalentereitakin*! Itselleni en tällaista tänä vuonna raaskinut hankkia mutta voi olla että lahjaksi tuli tilattua 😊

Nyt toivottelen kaikille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa, itse painun järjestelemään leluja uusiin lipastoihin 😊!

http://mariallablog.wordpress.com

Comments

Leave a Comment