Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

2-vuotisviikonloppu

Täällä ollaan oltu flunssassa vuorotellen koko perhe, viimeisimpänä minä. Mutta flunssasta huolimatta meillä oli mitä ihanin viikonloppu: rakas pieni tyttäremme täytti 2 vuotta ❤️. Synttäripäivä oli oikein mukava ja sankari itse jaksoi olla koko pitkän päivän hereillä ilman päiväunia eikä meinannut millään malttaa käydä leikeiltään yöunillekaan vaikka flunssakin vaivasi. Lopulta sitten nukahti kesken leikin: leikki vielä sängyssäkin uusilla leluillaan nukahtamishetkeen asti 😊. Ensi viikonloppuna saadaan sitten vieraita kylään juhlimaan isommalla porukalla, nyt vietettiin syntymäpäivää vain me kolme ❤️. Sovimme mieheni kanssa että tyttäremme on vielä vauva ainakin vuoden verran toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen mukaan 😊.

kortti

Synttäreistä kuitenkin vielä omaa postaustansa myöhemmin kunhan ehdin käydä kuvia läpi! Nyt seuraavaksi hieman herkullista Lidlin rypälemehua ja flunssan parantelua levon merkeissä (tai siis taaperon kanssa touhutessa – eipä sitä paljon sängyssä nimittäin makailla kipeänäkään kun on touhukas taapero perheessä 😊) että jaksaa hoitaa tämän viikon työjutut.

rypälemehu

Tämä rypälemehu herättää muuten varsin nostalgisia tunteita: Miehelläni oli tätä eväänä ensimmäisenä yhteisenä kesänämme kun olimme Korkeasaaressa käymässä. Korkeasaaresta palatessa istuskelimme rannalla puiston penkillä iltamyöhään samalla rypälemehua juoden. Tuon jälkeen kyseistä mehua ei ole enää ollut saatavilla, kunnes nyt jälleen reilu 12 vuotta myöhemmin se on palannut takaisin Lidlin valikoimaan 😊. Kyseistä puistonpenkkiä ei enää näkynyt kun kävimme Korkeasaaressa muutama viikko sitten, mutta onpahan nyt ainakin sitä mehua 😊.

Nyt toivottelen kaikille oikein hyvää alkanutta lokakuuta 😊! Kiva muuten kun niin moni on osallistunut edellisen postauksen Herbina -arvontaan – aikaa osallistua on vielä viikko!

http://mariallablog.wordpress.com

Comments

Leave a Comment