Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Hyvien hetkien kirja

Kirjapajan ihana Hyvien hetkien kirja on kaunis kirja muistoja ja muita merkintöjä varten. Elämä on täynnä pieniä, hyviä hetkiä, joita ei välttämättä huomaa, ellei niihin kiinnitä huomiota. 

Hyvien hetkien kirjaa voi täyttää kuten kiitollisuuspäiväkirjaa tai toki miten itse haluaa. Kirjassa on muistiinpanoille paljon tilaa, ja lisäksi kirjassa on lyhyitä katkelmia kirjoista tunnelmaa luomaan. 

Hyvien hetkien kirja on kiireetön. Se ei vaadi kirjaajaltaan liikaa, vaan ohjaa lempeästi huomaamaan hetkien kauneuden. Ohikiitävä arki voi olla ihanaa ja hyvää. Ja onkin. 

Itse ainakin olen huomannut, että mitä enemmän kiinnitän huomiota pieniin juttuihin, sitä onnellisempi olen. Kun päätän olla onnellinen, kun päätän että arkeni on ihanaa, se on sitä. Olenkin kertonut aiemmin, että iltaisin ennen nukahtamistani mietin niitä kivoja juttuja, joita elämässäni on. Ehkä pitäisi kirjatakin niitä, niin niihin voi palata myöhemmin uudestaan ja uudestaan. 

Comments

Leave a Comment