Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Vauvan oma juhla ja vauvan oma kirja

Viime viikonloppuna minulla oli jälleen olla kunnia toimina kummina. Muutama viikko sitten olin tässä roolissa edellisen kerran, postaus siitä löytyy täältä. (Samoin näiden pikkuleipien ohje, mitkä allaolevassa kuvassa näkyvät.) 

Päädyin pukeutumaan kukkamekkooni (muut vaihtoehdot löytyvät täältä), ja se oli juuri oikea valinta, sillä kastepäivä oli aika keväinen ja lämmin. Seuraavana päivänä täällä satoikin lunta, ja näkymä oli kuin helmikuussa. (Kuva kotipihastamme löytyy instagramista tililtäni laura.marik). 

Kastejuhlakuvien alla on vielä vinkki aivan ihanasta, hiukan erilaisesta vauvakirjasta! 

 


***

Vauvan oma kirja on hieman erilainen vauvakirja. Siinäkin on täytettäviä sivuja ja ihania kuvia, niinkuin monessa muussakin vauvakirjassa, mutta kirjan idea on hiukan erilainen. Kirja sopii niin tytölle kuin pojallekin, kirjan kuvitus on hauska ja värikäs. 

Kirjaa voi käyttää valokuvakirjana tai tarinoiden kertomiseen ja tietojen kirjaamiseen, kummin haluaa. Osa sivuista täytetään perinteisten kysymysten avulla, mutta minua ilahduttiat erityisesti ne sivut, joihin voi itse päättää mitä kirjoittaa – vai laittaako sittenkin kuvia tai piirustuksia. 

Comments

Leave a Comment