Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Suomen Suurin Sisähuvipuisto takaa punaiset posket joulun välipäivinä (sis. arvonta!)

Suomen Suurin Sisähuvipuisto avaa taas ovensa ja takaa punaiset posket heti joulun jälkeen. Jättimäinen pop-up huvipuisto on pystytetty Helsingin Messukeskukseen ja se on avoinna 26.12.17 – 7.1.2018. SporttiAlueella voi testata taitoja esim. benjijuoksussa ja kuplafutiksessa ja PeliAlueella voit pelata mm. pöytälätkää ja ilmakiekkoa. PomppulinnaTaivas on nimensä mukaisesti taivas ja siellä on kokeiltavana pomppulinnoja, seikkailuratoja, eläinpomppuja, liukumäkiä, viidakkoaiheisia linnoja, autorata ja huimapäisimmille 40 metriä pitkä olympiarata. Perheen pienimmätkin on otettu huomiooon ja heille on oma TaaperoAlueensa. Meidän oli tarkoitus mennä Messukeskukseen (tietysti) koko perheen voimin, mutta sitten O tulikin kipeäksi. Viikonloppuna pojalla oli pientä lämpöä ja vaikka kuume aina välillä laskikin, nousi se aina uudelleen pienenkin riehumisen seurauksena. Kurkkua herra valitti, vaikkei muita flunssan oireita ollutkaan. Puolikuntoisuudesta johtuen O joutui jäämään maanantaina kotiin (ei tietenkään yksin) kun me muut lähdimme testaamaan pomppulinnakuntoamme. Likkahan nyt ei mitään mistään ymmärtänyt, mutta D oli aivan haltioissaan. Pomppulinnoja oli monta erilaista ja poika piti huolen siitä, että jokaisessa tuli käytyä. Vajaan kahden tunnin tauottoman juoksemisen jälkeen D:n posket oli punaisemmat kuin koskaan ja kotiin lähtiessä hän kysyi: ”koska me tullaan tänne uudestaan”?

suomen suurin sisähuvipuisto sisäleikkipuisto helsingin messukeskus pomppulinnataivas

suomen suurin sisähuvipuisto sisäleikkipuisto helsingin messukeskus pomppulinnataivas

suomen suurin sisähuvipuisto sisäleikkipuisto helsingin messukeskus pomppulinnataivas

suomen suurin sisähuvipuisto sisäleikkipuisto helsingin messukeskus pomppulinnataivas

suomen suurin sisähuvipuisto sisäleikkipuisto helsingin messukeskus pomppulinnataivas

suomen suurin sisähuvipuisto sisäleikkipuisto helsingin messukeskus pomppulinnataivas

suomen suurin sisähuvipuisto sisäleikkipuisto helsingin messukeskus pomppulinnataivas

suomen suurin sisähuvipuisto sisäleikkipuisto helsingin messukeskus pomppulinnataivas

Arvonta! Jättämällä kommentin alla olevaan kommenttikenttään perjantaina 22.12. klo 23.59 mennessä olet mukana yhden perhelippupaketin arvonnassa. Perhelippupaketilla pääsee kaksi aikuista ja kolme alle 18-vuotiasta lasta Suomen Suurimpaan Sisähuvipuistoon. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Joko alkoi pomppujalka vipattamaan?

// Yhteistyössä Suomen Suurin Sisähuvipuisto ja Messukeskus //

Comments

2 Comments

Sari

Mielellään menisimme! 🙂

Ritke

Lapset olisivat innoissaan jos tuonne pääsisi


Leave a Comment