Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Blogille oma osoite – www.kommammaa.fi

Joko huomasit uudistuksen, joka näkyy blogini osoiterivillä? Pitkään sitä pähkäilin ja nyt vihdoin sain sen tehtyä – ostin blogille helpommin muistettavan oman osoitteen. Nykyään blogin osoite on siis www.kommammaa.fi tai vain kommammaa.fi. Tottakai vanha blogspot-osoitekin toimii, ja jos sinne itsesi klikkaat osaa palvelin uudelleenohjata sinut uuteen osoitteeseen.

Nyt pitäisi vielä muistaa vaihtaa tuo kaikkialle minne sitä olen jo kirjoittanut. Vaihdettu on jo ainakin Facebook, Instagram ja Blogit.fi. Selvityksen alla on vielä ainakin Bloglovin ja Blogipolku, koska niihin ei voinut vain päivittää osoitetta.

Oletko sinä hankkinut oman domainin? Olenko mielestäsi unohtanut jotain tärkeää?

kommammaa kommammaa.fi oma domain uusi osoite

Comments

Leave a Comment