Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Uutta olohuoneessa: Lightbox (sis. arvonta!)

Lightboxit eli valotaulut ovat tulleet osaksi sisustusta ja sellainen löytyy jo todella monesta kodista. Valotaulut ovat kauniita ja kivoja sisustuksellisia elementtejä varsinkin juhlissa ja usein niitä näkeekin lasten synttäreillä, ristiäisissä tai jopa häissä. Omalla hankintalistallani valotaulu on ollut jo pitkään, kunnes sellainen sitten viimein muutama viikko sitten löysi tiensä olohuoneeseemme. Onko CoolStuff -verkkokauppa sinulle tuttu? CoolStuffin tavoitteena on tarjota asiakkailleen markkinoiden hauskimpia, hienoimpia ja kekseliäimpiä tuotteita. Tästä syystä he kutsuvatkin itseään tavarataivaaksi! Ja onhan tuo paikka nyt oikeesti täynnä mitä mahtavampia tavaroita. Sain helposti kulumaan yli puoli tuntia, kun selasin CoolStuffin verkkokauppaa ja etsin erilaisia hauskoja esineitä. Seuraavaksi on pakko saada tuo retro -kirjaintaulu, josta tulee tottakai mieleen kerrostalojen legendaariset nimitaulut.

Oma valotauluni on CoolStuffilta. Lightbox tarvitsee toimiakseen kuusi AA-paristoa. Patteriluukku ei tässä mallissa ollut se kaikista helpoin avata tai sitten minulla vain oli niin kiire ja täpinä saada patterit sisään, että hutiloin hieman. Mutta voitteko kuvitella mikä oli suurin ongelmani tämän taulun esillepanossa!? En nimittäin millään osaa päättää minkä tekstin laittaisin tauluun ja toisaalta pää myös lyö aivan tyhjää ja keksin vain tämän kliseisen ”home sweet home” -tekstin, hahahahahaha 😀 Minkä tekstin sinä laittaisit sinun tauluusi?

arvonta lightbox valotaulu coolstuff verkkokauppa

arvonta lightbox valotaulu coolstuff verkkokauppa

Yhteistyössä CoolStuffin kanssa saan ilahduttaa teitä rakkaat lukijani ja arpoa teidän kesken yhden tällaisen lightboxin! Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta ja tottakai voit lunastaa toisenkin arvan itsellesi seuraamalla kommammaa -blogia facebookissa. Arvontaan voi osallistua 8.10.2017 klo 23.59 asti.

Muistathan jättää kommenttiin toimivan sähköpostiosoitteen ja kertoa monellako arvalla osallistut arvontaan. Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti ja yhteystiedot luovutan CoolStuff -verkkokaupan edustajalle palkinnon postitusta varten. Palkinto postitetaan Suomen rajojen sisäpuolella.

Comments

1 Comment

anna s.

Mukana kahdella arvalla 🙂


Leave a Comment