Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Laiskistuin lasteni myötä.

Voisitko olla kiltti ja tuoda äidin puhelimen? Antaisitko veljellesi vettä? Toisitko minulle paperia? Avaisitko oven? Antaisitko kaukosäätimen? Veisitkö roskat? Menehän päästämään koirat ulos.

Heti viikon alkuun ehkä hieman yliampuva otsikko, mutta totta se on. Minä ainakin olen laiskistunut lasteni myötä – tietyissä asioissa. Varsinkin nyt Likan syntymän jälkeen olen huomannut, että pyydän pojilta palveluksia huomattavasti enemmän, sillä ennen se ei ollut edes päivittäistä ja nyt tuntuu, että pyydän heiltä koko ajan jotain. Suurimmaksi osaksihan tämä johtuu siitä, että imetän ja ”joudun” siksi istumaan paikallani aika paljon. Toisaalta kuitenkin onneksi pojat on jo niin isoja, että heiltä voi hyvin pyytää apua, eikä tarvitse aina olla itse suorittamassa kaikkea.

punaiset marjat bokeh syksy
Comments

Leave a Comment