Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Synttäreillä: Pikkujätti 30 vuotta!

Jos meidän lapset sairastaa on lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti meille se ainoa oikea paikka vierailla. Ajan saa aina samalle päivälle, palvelu on parasta ja mikä tärkeintä, siellä tosiaan lapset ovat asiakkaita ja henkilökunta on todellakin kontaktissa lapsiin. Itäkeskuksen toimipiste on meille tullut kaikista eniten tutuksi ja siellä olemme vierailleetkin taas viime lokakuusta lähtien kerran kuussa. Yhden kerran taisi olla kyseessä tuo kuopuksemme kenen vuoksi suuntasimme lääkäriasemalle, mutta muuten olemme tasaiseen tahtiin käyneet O:n kanssa sanomassa moi ja vaihtamassa kuulumiset luottokorvalääkärimme Erkki Heikkosen luona.

pikkujätti lääkäriasema lasten ja nuorten 30-vuotissynttärit esport arena

Oli hienoa huomata, että Pikkujätissäkin on selvästi laitettu merkille meidän ahkera vierailutahtimme, sillä sain sähköpostiin kutsun osallistua heidän 30-vuotissynttäreille. Muita suunnitelmia ei kalenterissamme ollut vielä tuolle kyseiselle päivälle, joten oli sanomattakin selvää, että menisimme mukaan juhlimaan. Juhlat järjestettiin Espoon Esport Arenalla ja synttäreiden ohjelmassa oli vaikka mitä! Taikuri Sami, Pop-up Heurekan ”Sähköä ilmassa” sisältävä liikkuva tiedeshow ja musiikista vastasi Pikku Papu orkesteri. Sen lisäksi synttäreillä oli kokeiltavissa Paralympiakomitean urheilulajeja sekä HopLop oli meidän vieraiden käytettävissä synttäreiden ajan.

Synttärit oli onnistuneet ja oli hienoa huomata kuinka kaikilla oli hymy herkässä. Kävimme ensin tutkimassa esityksiä ja aktiviteetteja ja lopuksi istahdimme alas ja palkitsimme itsemme synttärikakulla, pillimehulla, sekä kahvilla ja teellä. Kiitos Pikkujätti!

pikkujätti lääkäriasema lasten ja nuorten 30-vuotissynttärit esport arena

pikkujätti lääkäriasema lasten ja nuorten 30-vuotissynttärit esport arena

pikkujätti lääkäriasema lasten ja nuorten 30-vuotissynttärit esport arena
Comments

Leave a Comment