Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Mitä meidän perheelle kuuluu?

Töttöröö!

Tajusin tänään, että en oo pitkään aikaan päivitellyt blogia. Pitkän kesäloman jälkeen on alkusyksynä ollut töitä taas niin paljon kuin vain jaksaisi tehdä. Siihen päälle omat treenit (joita on nyt tullut 5-6 viikossa) ja lapsiperheen arki, niin välillä meinaa vähän kiirettä pukata.

Mutta itsepä oon kiireen itselleni luonut. Monesti pitkän päivän jälkeen sitä kuitenkin mielummin menee leikkimään Ellin kanssa Legoilla kuin että ottaisi läppärin eteen ja alkaisi kirjoittamaan. Siksi kirjoitustahti välillä venyy turhankin pitkäksi. Aiheita mulla pyörii varmaan satakin tällä hetkellä, kunhan aina löytäisi sopivan hetken, jolloin niitä puskisi myös tekstimuotoon.

5D058D1F-7775-4634-9F92-A275437123AE
Mitäs muuta meille oikein kuuluu?

Oikein hyvää. Ellin kävely alkaa olemaan koko ajan varmempaa ja varmempaa ja neiti tuntuu kasvavan silmissä. Sen takia on pitänyt rampata lastenvaateostoksilla tiheästi viime aikoina, kun suurin osa vanhoista vaatteista on käynyt auttamattomasti liian pieniksi.

Seuraa @isitreenaa nimimerkkiä Instagramissa, mä päivittelen sinne päivittäin meidän arkea.

Mä oon myös järjestämässä Instagramissa parin yhteistyökumppanin kanssa tulevina viikkoina parikin eri kilpailua, jossa on erilaisia tuotepaketteja palkintoina. Käy laittamassa mun instagram seurantaan, järjestän kilpailut siellä!

PS.Saatiin viime viikolla lahja Semperiltä. Heidän Organix-tuotesarjansa on ollut meillä jo pitkään käytössä. Heidän erilaiset välipalanaksut kulkee meillä jatkuvasti hoitorepussa. Helppoja kuljettaa mukana ja ne maistuu aikuisenkin suussa hyviltä. On nimittäin hankala selittää 1-vuotiaalle, että miksi naksut loppuivat näin nopeasti.

semper organix 2
Heillä on tullut myös valikoimiin uusia hedelmä- ja kasvissoseita. Maut on ihan uusia ja sellasia yhdistelmiä mihin tulee harvoin törmättyä. Ei mitään lisäaineita, kaikki luomua. Jos et oo vielä tutustunu, niin suosittelen testaamaan.

semper organix 1semper organix 3

Comments

Leave a Comment