Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Alisan Ti-Ti Nalle synttärit

Häiden jälkeen havahduin siihen, että olisi pari viikkoa aikaa suunnitella Alisan syntymäpäiviä. Aikaisemmin olen jo hyvissä ajoin tiennyt millaiset juhlat järkkään, mutta sattuneesta syystä tällä kertaa takki oli vähän tyhjä. Alisa kuitenkin kertoi haluavansa Ti-Ti Nalle synttärit!
Annettu aihe ei ihan hirveästi synnyttänyt mitään ajatuksia, paitsi mahdollisen kakun osalta sain jotain ideaa. Päätin tällä kertaa mennä suhteellisen yksinkertaisella linjalla.
Ti-Ti Nalle synttäreiden koristelut syntyivät yksinkertaisesti valkoisista ja sinisistä ilmapalloista, viirinauhasta ja kotoa löytyneistä Ti-Ti Nalle rekvisiitasta. Ti-Ti Nalle kaupasta  olin lisäksi tilannut teemaan sopivat paperilautaset. Alisa sai myös valita ilmapallokaupasta pinkin numeropallon. Mitään tajunnanräjäyttävää ei siis tällä kertaa ollut, mutta sankari oli onnellinen syntymäpäivistään.

Tarjottavista syntyi lopulta aika syksyisiä, tarjolla oli nimittäin Ti-Ti aiheinen puolukka-kinuski drip cake, amerikkalainen omenapiirakka, vuohenjuusto-punajuuripiirakka sekä kinkkutahna-ruissipsejä. Näiden lisäksi tietenkin keksejä ja nallekarkkeja. Häiden jäljiltä meille oli jäänyt erilaisia mehuja ja limsoja, joten tein niistä pirteän boolin juhliin.

Yritin tällä kertaa valita hieman erilaisia, mutta helppoja tarjottavia, jotta niiden tekeminen ei vaatisi suuria ponnisteluita. Elämäni ensimmäinen drip cake ei ollut kauneudella pilattu, mutta ihan hyvän makuinen kuitenkin. Vaikka juhlat olivat vähän vasemmalla kädellä tällä kertaa tehty, olivat ne kuitenkin oikein onnistuneet ja mukavat. Vähän kuitenkin alkaa huolettamaan mitä toiveita tulevaisuudessa vielä kuullaan ja miten niiden toteuttaminen äidiltä sujuu…:)
Onko teillä vietetty teemasynttäreitä?
Viime vuoden synttäreitä juhlittiin hempeän vaaleanpunaisissa tunnelmissa.

http://ihanvaantavismutsi.blogspot.fi/

Comments

Leave a Comment