Paina Enter hakeaksesi.

Bloggaajat

Lapsiparkki

Olen 30+ äiti kahdelle vilkkaalle ja ihanalle pienelle pojalle, s. 2011 ja 2014. Meidän nelihenkinen ja kaksikielinen perhe asuu Helsingissä. Yritämme selvitä hymy huulilla työ- ja päiväkotirumba-arjesta. Rakennamme taloa, fiilistelemme lastenvaatteita, retkeilemme, leikimme, sisustamme, askartelemme ja joskus myös pohdimme syvällisiä asioita vanhemmuudesta - jos siis kesken tämän kaiken muun jää aikaa järkevälle ajatustoiminnalle...

Blogi

Facebook

Ihan vaan tavismutsi

Ihan vaan tavismutsi on rehellinen ja realistinen kuvaus lapsiperheen arjesta myös haasteineen ja kommelluksineen. Blogi on ollut pystyssä marraskuusta 2015 ja melkomoinen sillisalaatti, mutta niin on kirjoittajakin! Elämää ja äitiyttä ei kannata ottaa liian vakavasti, kaikennäköistä sattuu ja tapahtuu kun tavismutsi touhuaa.

Blogi

Facebook

Norudemu

Lapsiperheen arkea kotiäidin näkökulmasta unohtamatta omaa aikaa ja omia hömpötyksiä. Hyvää mieltä ja positiivista energiaa, välillä vähän syvällisempiäkin pohdintoja ympäröivästä maailmasta ja elämästä.

Blogi

Facebook

Rakastu arkeen

Rakastu arkeen on hyväntuulinen lifestyleblogi, jossa kotoillaan. Välillä leivotaan tai koitetaan tehdä kasvisruokaa, välillä järjestellään tai sisustetaan kotia. Joskus retkeillään perheen kanssa tai mietitään säästövinkkejä lomamatkaa varten. Usein vinkkaan hyvistä kirjoista. Tervetuloa, mikäli haluat viettää mukavan hetken kotoillen!

Blogi

tossavaisen toinen sukka

Ystävysten blogi kahden Huvikummun elämästä. Lapsia, Marakatteja, Lastenvaatteita, Lastenhuoneita, Ideoita, Arkea, Juhlaa, Melua & Mekkalaa

Blogi

Facebook

Kommammaa

Olen 35+ nainen pääkaupunkiseudulta ja tämä on blogini äitiydestä, perheestä ja vauvavuodesta – eli meidän perheen perusarjesta, johon saadaan lisämaustetta käsillä tekemisen ilosta. Tyttäremme A 07/17 sekä poikamme O (2011) ja D (2013) takaavat, ettei arkemme tai juhlamme ole koskaan tylsää ja tasaista! Äitiyden, lasten ja perheen ilojen, onnen, surun ja ärtymystenkin jälkeen eniten palstatilaa vie käsityöt, askartelu, valokuvaus ja leivonta. Tervetuloa seuraamaan!

Blogi

Facebook

Äiti on vähän väsynyt

20+ äiti joulukuussa 2016 syntyneelle pojalle kirjoittelee blogiin hyvin arkisista asioista. Pienen lisämausteen elämään tuo Narkolepsia, johon sairastuin sikainfluenssarokotteesta. Tervetuloa seuraamaan meidän arkea!

Blogi

Isifitness

Kaurapuuroa, kakkavaippoja ja hikipisaroita. Lihaskipuja, univelkaa ja kiukkupäiviä. Se on haleja ja pusuja, unelmia ja paljon naurua. Se on myös pitkiä vaunulenkkejä, tuttipulloja ja palautusjuomia. Isifitness -blogissa seurataan 25+ isin treenejä ja perhe-elämää avovaimon ja 9/16 syntyneen Elli -tytön kanssa. Isi on Personal Trainer ja Ellin mielestä maailman hassuin.

Blogi

Marialla

Marialla on hyväntuulinen perheblogi, jossa valokuvataan, ilahdutaan, inspiroidutaan ja ihmetellään maailmaa syksyllä 2015 syntyneen taaperotytön silmin. Aiheina pienen tytön touhut, lastenvaatteet ja -tarvikkeet sekä välillä myös muut kauniit äitiä ilahduttavat asiat.

Blogi

Facebook

Anniina Jalkanen

Olen 27-vuotias nainen, äiti ja vaimo. Kirjoitan blogissani perheemme vauhdikkaasta elämästä, johon sisältyy retkiä, tapahtumia, perusarkea, pohdintaa, huumoria, DIY-projekteja, hyvinvointia, herkuttelua ja hyväksi koettuja vinkkejä! Perheeseen kuuluu aviomies, taaperoikäinen tytär, kaksi koiraa (irlanninsusikoira ja venäjäntoyterrieri), sekä angorakani. Blogin lisäksi teen vlogia YouTubeen.

Blogi

Facebook