Paina Enter hakeaksesi.

Bloggaajat

Lapsiparkki

Olen 30+ äiti kahdelle vilkkaalle ja ihanalle pienelle pojalle, s. 2011 ja 2014. Meidän nelihenkinen ja kaksikielinen perhe asuu Helsingissä. Yritämme selvitä hymy huulilla työ- ja päiväkotirumba-arjesta. Rakennamme taloa, fiilistelemme lastenvaatteita, retkeilemme, leikimme, sisustamme, askartelemme ja joskus myös pohdimme syvällisiä asioita vanhemmuudesta - jos siis kesken tämän kaiken muun jää aikaa järkevälle ajatustoiminnalle...

Blogi

Facebook

Ihan vaan tavismutsi

Ihan vaan tavismutsi on rehellinen ja realistinen kuvaus lapsiperheen arjesta myös haasteineen ja kommelluksineen. Blogi on ollut pystyssä marraskuusta 2015 ja melkomoinen sillisalaatti, mutta niin on kirjoittajakin! Elämää ja äitiyttä ei kannata ottaa liian vakavasti, kaikennäköistä sattuu ja tapahtuu kun tavismutsi touhuaa.

Blogi

Facebook

Bubble Bath Time

Aktiivisen perheen lifestyleblogia kirjoittelee kolmen tytön äiti. Blogin ote on samanlainen kuin blogin nimikin - Bubble bath time, kupliva ja iloinen, kuten se hetki kun lapset ovat päässeet vaahtokylpyyn. Riemunkiljahduksia unohtamatta! Toisaalta se hetki, kun yksin pääsen pujahtamaan ruusuvaahtokylpyyn kynttilän valossa. Silloin on hyvä hetki pohtia syvällisemmin maailman menoa tai suunnitella tulevia matkoja, mökkiprojekteja tai muistella päivän hauskoja hetkiä hymyssä suin. Hyppää siis kylpyyn mukaan ja nauti kuplista!

Blogi

Facebook

Kun äiti kelaa

Millaista mahtaa olla elämä perheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista, välillä ihan sairasta, mutta rehellistä perheblogia liikuntavammaisen Selina-äidin, 3-vuotiaan A-murun, vauvan ja Isimiehen elämästä, haaveista ja arjen haasteista!

Blogi

Facebook

Norudemu

Lapsiperheen arkea kotiäidin näkökulmasta unohtamatta omaa aikaa ja omia hömpötyksiä. Hyvää mieltä ja positiivista energiaa, välillä vähän syvällisempiäkin pohdintoja ympäröivästä maailmasta ja elämästä.

Blogi

Facebook

Tänään Kotona

Tänään Kotona on hyväntuulinen lifestyleblogi, jossa kotoillaan. Välillä leivotaan tai koitetaan tehdä kasvisruokaa, välillä järjestellään tai sisustetaan kotia. Joskus retkeillään perheen kanssa tai mietitään säästövinkkejä lomamatkaa varten. Usein vinkkaan hyvistä kirjoista. Tervetuloa, mikäli haluat viettää mukavan hetken kotoillen!

Blogi

Kotiäidin elämää

Reilu kolmekymppinen Tellun (-06), Pikkytäryn (-10) ja Onnin (-13) kanssa päivät kotona viettävä äiti. Arkea, juhlaa, luonnon ihmeitä siis meidän perheen elämää.

Blogi

tossavaisen toinen sukka

Ystävysten blogi kahden Huvikummun elämästä. Lapsia, Marakatteja, Lastenvaatteita, Lastenhuoneita, Ideoita, Arkea, Juhlaa, Melua & Mekkalaa

Blogi

Facebook

Kommammaa

Kommammaa on blogi äitiydestä, perheestä, kolmannen lapsen odotuksesta ja siitä kaikesta, mikä voi olla reilu kolmekymppisen naisen tavallista tai tavatonta perusarkea. Poikamme O 03/11 ja D 08/13 takaavat, ettei arkemme tai juhlamme ole koskaan tylsää ja tasaista! Äitiyden, lasten ja perheen ilojen, onnen, surun ja ärtymystenkin jälkeen eniten palstatilaa vie käsityöt, askartelu, valokuvaus ja leivonta.

Blogi

Facebook

Faijahommia

Faijahommia - aitoja tarinoita isyydestä. Blogissa 30+ yrittäjä käsittelee isäksi tulemisen upeutta ja pelottavuutta ilman pinkkiä filtteriä.

Blogi

Facebook

Viivy vierelläin

Viivy vierelläin -blogia kirjoittaa Heidisusanna 25+. Perheeseeni kuuluu rakas 7/14 syntynyt pikkuneiti "Tiiti" sekä aviomies. Blogi kertoo lapsiperheen elämästä onnen kimpaleineen ja murheen hippusineen. Mukaan mahtuu hurahduksia aina lastenvaatteista sisustuslöytöihin. Joskus pysähdytään asioiden äärelle syvemmin, mikä juuri nyt on tärkeää? Tervetuloa vierelle!

Blogi

Äiti on vähän väsynyt

20+ äiti joulukuussa 2016 syntyneelle pojalle kirjoittelee blogiin hyvin arkisista asioista. Pienen lisämausteen elämään tuo Narkolepsia, johon sairastuin sikainfluenssarokotteesta. Tervetuloa seuraamaan meidän arkea!

Blogi

Isifitness

Kaurapuuroa, kakkavaippoja ja hikipisaroita. Lihaskipuja, univelkaa ja kiukkupäiviä. Se on haleja ja pusuja, unelmia ja paljon naurua. Se on myös pitkiä vaunulenkkejä, tuttipulloja ja palautusjuomia. Isifitness -blogissa seurataan 25+ isin treenejä ja perhe-elämää avovaimon ja 9/16 syntyneen Elli -tytön kanssa. Isi on Personal Trainer ja Ellin mielestä maailman hassuin.

Blogi

Marialla

Marialla on hyväntuulinen perheblogi, jossa valokuvataan, ilahdutaan, inspiroidutaan ja ihmetellään maailmaa syksyllä 2015 syntyneen taaperotytön silmin. Aiheina pienen tytön touhut, lastenvaatteet ja -tarvikkeet sekä välillä myös muut kauniit äitiä ilahduttavat asiat.

Blogi

Facebook