Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Mitä tapahtui vuonna 2017?

Vuosi 2017 on mennyt silmänräpäyksessä. Kulunut vuosi on ollut täynnä vauhtia ja vilskettä. Mitäs kaikkea meidän elämässä tapahtuikaan?

– Perheeseemme tuli toinen koira, irlanninsusikoira Sirius. Tämä 60 kiloinen täynnä rakkautta oleva lempeä jättiläinen on pitänyt meidän liikkeessä säällä kuin säällä, vallannut sohvamme, nuollut naamamme kerta jos toinenkin, sekä syönyt parit kengätkin. Meidän hauvavauva

– Julia täytti 1v ja kasvoi vauvasta taaperoksi. Tämän pienen neidin kehitystä on upea seurata ja jokainen päivä hänen kanssaan on täynnä iloa, vaikka toki haasteitakin riittää.

– Aloitin maaliskuussa blogini ja kesäkuussa YouTube-kanavani. Kanavieni nopea kasvu on yllättänyt minut positiivisesti ja olen hyvin kiitollinen kaikista ihanista palautteista joita saan päivittäin. Kiitos siis kaikille seuraajilleni kuluneesta vuodesta, tsempeistä ja tuesta!

Näiden kohokohtien lisäksi vuoteen on mahtunut monen moista tapahtumaa, paljon uusia ihmisiä ja kokemuksia.

Tästä on hyvä jatkaa kohti ensivuotta, joka tulee varmasti olemaan vähintään yhtä jännittävä!

Meidän Uusi Vuosi vietetään kotona sohvan syövereissä. Julia on nukkumassa ja koirat katselevat pihalla raketteja. Hyvä että niitä ei ainakaan pelota!

Hyvää Uutta Vuotta 2018 kaikille!

❤ Anniina

https://anniinajalkanen.blogspot.fi

Comments

Leave a Comment