Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Lahjoilla onnelliseksi

Me ollaan tänään oltu Teemun kanssa vuosi kihloissa. En odottanut mitään lahjoja täksi päiväksi, koska meillä on ollut periaate ettei juurikaan ostella lahjoja toisillemme. Niin vaan mua kuitenkin odotti pöydällä aamulla pieni paketti, josta löytyi ihanat korvakorut. Teemu on aiemmin ostanut mulle samaa sarjaa olevan kaulakorun, joten lahja oli nappivalinta. Mä en puolestani ostanut Teemulle mitään lahjaa, koska noh, kotihoidontuella ei paljoa juhlita. Ajattelin kuitenkin jotenkin osoittaa kiitollisuuteni ja rakkauteni Teemua kohtaan, joten kokkasin vähän paremman aterian. Pääruuaksi lehtipihviä, lohkoperunoita, pippurikastiketta, hunajaporkkanoita ja salaattia. Jälkiruoaksi banoffee lasissa. Ehdin vähän meikata ja vaihtaa mekon päälle ennen kuin Teemu tuli kotiin ja yllätys oli kuulemma onnistunut. 

Olemme Teemun kanssa jutelleet aiheesta paljonkin, ja pohtineet meidän lahjojen antamista. Meillä ei ole oikeastaan koskaan ollut tapana ostella kalliita lahjoja toisillemme. Aina välillä ostamme jotain pientä toiselle, mutta emme edes aina osta joululahjoja tai synttärilahjoja, riippuen ihan rahatilanteesta. Olemme tulleet aina siihen tulokseen, ettei lahjat tee meitä onnelliseksi, emme tarvitse niitä mihinkään. Tottakai pienet lahjat silloin tällöin on kiva ele toiselta, mutta monen sadan euron lahjoja ei tulisi kummallekaan mieleenkään ostaa. Mielummin ostamme yhdessä jotain tarpeellista. Meidän parisuhteessa onni tulee ihan muista jutuista kuin lahjoista. Mutta silloin kun lahjoja annamme ja saamme, se tuntuu ihan super hyvältä!
Comments

Leave a Comment