Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Ensikosketus: Nikkor AF-S DX 35mm 1:1.8G

Olen haaveillut uudesta objektiivista jo hetken aikaa, ja olin suunnitellut säästäväni siihen rahaa, ja ostavani sen ensi kesänä. Teemu kuitenkin yllätti mut ja antoi joululahjaksi rahaa, jonka saisin käyttää haluamallani tavalla, kunhan käytän sen itseeni, enkä esimerkiksi ruokakauppaan. Tiesin heti, että haluan ostaa niillä rahoilla uuden objektiivin.
Vertailin pitkään eri objektiiveja, ja mietin mitä ominaisuuksia siltä haluan. Päällimmäisenä mielessä oli valovoimainen ja pienikokoinen, sekä edullinen objektiivi. Tutkin eri vaihtoehtoja, ja viimeisenä mietin Nikkor 35mm f/1.8 ja Nikkor 50mm f/1.8 välillä. Yritin lukea netistä näiden eroista ja pohdin kumpi sopisi paremmin mun tarpeisiin. Nämä pyörivät samassa hintaluokassa, ja mä ostin omani käytettynä. Kun kohdalle osui 35mm sopivaan hintaan ja sopivan matkan päästä, päätin käydä hakemassa sen omakseni, enkä ole katunut hetkeäkään. Olen niin innoissani tästä! Tällä saa kuvattua hämärässäkin todella tarkkoja kuvia, mikä on tietysti suomen pimeydessä ihan mahtavaa. Laitan tähän postaukseen käsittelemättömiä kuvia, joita olen nyt kerennyt räpsimään, jotta tekin näette kuinka mahtava tämä on!

Objektiivissa on automaattitarkennus, mikä on vauhdikasta lasta kuvatessa todella hyvä! En malta odottaa että pääsen kuvailemaan enemmän. Tämä toi kyllä niin taas uutta potkua tähän bloggaamiseen! 
Comments

Leave a Comment