Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Alisa 3v

Mun rakas siskontyttö Alisa täyttää ensi viikolla kolme vuotta ja eilen päästiin juhlimaan häntä Ti-Ti Nalle teemaisten synttäreiden merkeissä.  Tuntuu tosi hurjalta että hänen syntymästä on jo pian kolme vuotta ja että hän on jo niin iso tyttö. Tädille hän on kuitenkin aina se pieni Alisa, vaikka hän kuinka väitti täyttävänsä kahdeksan vuotta kolmen sijaan… 

Tarjottavat oli jälleen kerran todella herkullisia, siskoni leipomuksiin voi aina luottaa. Tarjolla oli pientä suolaista sekä tottakai makeaa. Olen hieman kateellinen sisareni leivontataidoista ja siitä, että hän uskaltaa kokeilla aina uusia juttuja, vuohenjuusto-punajuuripiirakka oli positiivinen yllätys!  Lahjaksi annoimme puisen autot-palapelin, työhanskat jotta Alisan ei tarvitse liata käsiä korjatessaan autoja sekä kaulakorun ja rannekorun. Kortti me askarreltiin Viljamin kanssa, ja jos joku ei kuvasta saa selvää, niin sen on tarkoitus esittää elefanttia! 
Pian on meilläkin edessä ensimmäisten synttäreiden järjestäminen, sillä joulukuussa saamme viettää Viljamin 1v juhlia, jännää! 
Comments

Leave a Comment