Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Voita liput lapsimessuille

Tänäkin vuonna Lapsiparkki-blogi on mukana Lapsimessuilla jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.4-22.4. Nämä messut ovat monessa mielessä vuoden kohokohta sellaiselle ihmiselle (niin kuin minä) joka haluaa nähdä mitkä lapsiperheen tuotteet ja vaatetrendit ovat suosiossa tällä hetkellä. Erityisen mielenkiintoista on selvittää mitä kaikkea uutta jännää markkinoille on tulossa tänä vuonna. Minä en malttaisi odottaa messujen alkamista. Minulle messut merkitsevät myös paljon muuta kuin tuotteita. Se on viikonloppu jolloin tapaan kymmeniä, ellen satoja äitejä ja saan luvalla keskustella vain lapsista ja perhearjesta. Se merkitsee kahvittelemista, löytöjen tekemistä ja elämyksiä lapsille..
Minulla on yhteistyössä Perheblogien ja Lapsimessujen kanssa kunnia arpoa 3 lippua teidän kesken. Arvontaan voit osallistua noudattamalla alla olevia ohjeita. Toivottavasti näemme messuilla. 

ARVONTA: Arvon kahdelle voittajalle yhteensä 3 lippua vuoden 2018 lapsimessuille seuraavasti: Ensimmäiselle voittoarvan nostaneelle kaksi lippua ja seuraavalle voittajalle yksi lippu. Liput oikeuttaa sisäänpääsyyn valitsemanasi messupäivänä 20.4-22.4 välisenä aikana. Osallistu jättämällä kommentti tähän blogikirjoitukseen ja kerro kenet ottaisit mukaan meissuille jos voitat kaksi lippua. Muista jättää kommenttiin toimiva sähköpostiosoite. Osallistua voi 10.4 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
-Såfin
/Yhteistyössä: Perheblogit.fi ja Lapsimessut/

http://lapsiparkki.blogspot.fi/

Comments

Leave a Comment