Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Sisustamista seinäristikolla (sis. Arvonta!)

Meidän kodin sydämessä, olohuoneessamme on uusi katseenvangitsija. Meidän vanhan 50-luvun lipaston päälle on ilmestynyt ihastuttava Laa Laa Living:in musta seinäristikko johon klipsien ja koukkujen avulla voi kiinnittää vaikka mitä kivoja juttuja. Ristikko on minusta todella kaunis, mutta samalla se on käytännöllinen. Siihen ripustamme ostoslistat odottamaan seuraavaa kauppareissua ja toisaalta olen myös laittanut siihen roikkumaan yksinäiset korvikset jotka kovasti odottavat parinsa löytymistä. Lisäksi se on kätevä paikka pitää esillä lasten valokuvia ja muita kivoja ja kauniita esineitä. Minun mielestä parasta tässä seinäristikossa on muokattavuus. Minun sisustustyyli ja maku vaihtuu nopeasti ja sisustusesineet menevät vaihtoon. Tämä ristikko on niin monipuolinen, että se tulee asumaan meillä kauan. Siihen voisi myöhemmin kun lapset kasvavat esimerkiksi laittaa avaimet roikkumaan tai miksi ei jouluisin laittaa esille kauneimmat joulukortit. Todella kestävää sisustusta, tykkään!
Laa Laa Living on tuore Suomalainen pieni yritys Valkeakoskelta jonka takana on Annika ja Vesa, kahden pienen pojan vanhemmat. Laa Laa Livingin valikoimasta löytyy leikkisiä mutta samalla myös käytännöllisiä seinäristikoita joihin on vaikea olla ihastumatta. Seinäristikoita löytyy useassa muodossa ja ne ovat todella monikäyttöisiä, sillä niihin voi kiinnittää juuri omaan sisustukseen sopivia esineitä. Seinäristikot ovat valmistettu tukevasta metallilangasta ja ne tuntuvat todella kestäviltä. Ristikkojen valmistus tapahtuu Virossa kun taas pakkausmateriaalit ovat peräisin Suomesta. 
ARVONTA: Haluatko sinäkin kotiisi vapaavalintaisen seinäristikon? Kerro kommenttikentässä alla minkä ristikon valitsisit itsellesi Laa Laa Living:in verkkokaupasta ja olet mukana arvonnassa. Ristikon mukaan saat myös klipsit. Muista myös jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi. Arvontaan voi osallistua 19.2 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
-Såfin
/Yhteistyössä KidSpot Oy & Laa Laa Living/

http://lapsiparkki.blogspot.fi/

Comments

Leave a Comment