Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Suomen Suurin Sisähuvipuisto avataan joulun jälkeen (sis. Arvonta!)

Tämän vuoden vauhdikkain arvonta on täällä. Kerroin teille viime vuonna siitä miten meidän perhe osallistui Helsingin Messukeskukseen pystytettyyn Pomppulinnataivas tapahtumaan ja meillä oli siellä aivan super-hauskaa. Tänä vuonna on luvassa (jos mahdollista) jotain paljon siistimpää, nimittäin joulun jälkeen Messukeskuksessa avataan Suomen Suurin Sisäleikkipuisto. Ihan huippu kivaa! Täällä voi isot ja pienet temppuilijat sulattaa jouluruokia pomppimalla, hyppimällä, leikkimällä ja pelaamalla niin paljon kuin sielusta lähtee. Perheen taaperoille on tänä vuonna tehty oma alue jossa pienemmät tyypit voivat huoletta temppuilla. Pysäköinti on maksuton Messukeskuksen parkkihallissa koko tapahtuman ajan. Meidän perhe on ihan varmasti paikan päällä hulluttelemassa ja pomppimassa myös tänä vuonna. Alla on vähän vauhdikkaita tunnelmia meidän viime vuoden visiitiltä..

Pop up -huvipuisto on avoinna Messukeskuksessa 26.12.2017 – 7.1.2018.
ARVONTA: Nyt voit voittaa perhelipun Suomen suurimpaan Pop-Up sisähuvipuistoon kommentoimalla alla olevaan kommenttikenttään miten sinä ja sinun perheesi pysyy liikkeellä joulun alla. Muista jättää kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite. Perhelipulla messukeskukseen pääsee kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta. Arvontaan voi osallistua 22.12 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Eikun sitten hulluttelemaan! 

-Såfin

/Yhteistyössä Suomen Suurin Sisähuvipuisto & Messukeskus /

http://lapsiparkki.blogspot.fi/

Comments

1 Comment

Sari

Ulkoilemalla


Leave a Comment