Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Kesälomamme lukuina

Meidän kesäloma oli.. 3 rasiaa poimittuja mustikoita. 6 bloggaajaperhettä. 3 pyörähdystä eri huvipuistoissa. 4 hotelliyötä.  3 suppailukertaa. 16 kertaa varpaiden kastelua vedessä, joista osa johti uimiseen. 11 kertaa käymistä rakennustyömaalla. 1 itseleivottu mustikkapiiras. 37 nukuttua tuntia veneessä. 11 ongittua kalaa. 4 saippuakuplapurkkia. 2 metriä nahkanarua. 2 kiloa mansikoita. 21 asteista järvivettä.  8 laastaria ja 1 haava johon eivät laastarit riittäneet. 541 euroa vaateostoksia. 0 luettua aikuisten kirjaa. 1 ulkomaanmatka. 1 pithaya. 16,5 juostua kilometriä. 1 suklaapitsa. 2 uutta polkupyörää. 7 pestyä mattoa. 100 matoa. 1 koripalloturnaus. 4 uutta legopakkausta. 
13 itsepaistettua banaanilettua. 8 kilon kahvakuula. 2 yötä ulkona kaupungilla. 5 itsemaalattua koristekiveä. 5 iltaa paljussa. 1 kuollut maamyyrä. 4 suunniteltua hippiasua. 7 kaupunkia. 9 metriä pihakangasta. 3 sovittua blogiyhteistyötä. 3 räsymattotreeniä. 4 myytyä tavaraa tori.fi:ssä. 13 minuuttia panikointia eskarin aloitusta varten (hahaa..!). Yli 100 ihanaa ystävää ja sukulaista. 6 villikukkakimppua. 1 lehtihaastattelu… ja kröhöm.. ehkä jokunen kesäkilo..

Minkänäköiset sinun kesäluvut olisivat?

-Såfin

http://lapsiparkki.blogspot.fi/

Comments

Leave a Comment