Paina Enter hakeaksesi.

Blog image

Itsetehty sienimetsä pihapiirissä

Meillä on ihanat rennot lomaviikot takana. Olemme viettäneet paljon perheaikaa ja eläneet tiiviisti yhdessä mökillä ja veneellämme. Kesän tuoma rentous näkyy mm. useissa pienissä toteutetuissa pikkuprojekteissa. Yksi tämän kesän kivoimmista projekteista oli pienen sienimetsän tekeminen mökkimme pihapiiriin. Tämä oli erityisen kivaa sillä koko perhe oli mukana touhuissa. Keräsimme mökkisaarestamme muutamia pyöreitä kiviä ja pesimme ne yhdessä juuriharjalla ja vedellä. Asettelimme ne pesun jälkeen aurinkoon kuivumaan ja kävimme kääntämässä niitä hetken päästä jotta ne kuivuisi mahdollisimman hyvin. Kuivumisen jälkeen asettelimme kivet kertakäyttölautasille ja ryhdyimme maalaushommiin..
Jokaisella perheenjäsenellä oli oma kivi joka oli tarkoitus koristella kirkkaan punaiseksi kärpässienen tapaan. Pyöreiden kivien maalaamisessa täytyi olla malttia sillä toisen puolen piti antaa kuivua ennen kun kiven pystyi kääntämään. Niinpä kävimme kierrosten välissä mm. kalassa ja sytytimme tulen saunaan. Maalaamiseen käytimme akryylimaalia joka kuivuttuaan pysyy hyvin kiinni pinnassa kuin pinnassa. Loppujen lopuksi saimme aikaiseksi viisi tällaista pyöreää kärpässientä jotka kaikki asettelimme ympäri pihapiiriä piristämään maisemaa säiden muuttuessa syksyisimmiksi..
Mitäs pidät meidän kärpässienistä?
-Såfin

http://lapsiparkki.blogspot.fi/

Comments

Leave a Comment